Kudsk & Nissum

74 54 12 92

mail@kudsk-nissum.dk

Lastvognsværksted​ klarer reparationerne

Hvis din lastbil, trailer eller blokvogn er ved at trænge til et eftersyn eller er gået i stykker, så kan du få den repareret på vores lastvognsværksted.

​Alle typer opgaver

På vores lastvognsværksted udfører vi alle former for reparation- og vedligeholdsopgaver. Af opgaver kan blandt andet nævnes:

N

Service af alle mærker

N

Klargøring til syn af lastbiler, trailere og blokvogne

N

Specialværksted for reparation af gearkasser

N

Professionel multi-tester til test af lastvogne fra alle producenter

N
N

Bridgestone-Partner med et bredt udvalg af dæk til konkurrencedygtige priser

N

Udskiftning af plastic og alu i tiptrailere

N

Speciale i hydraulikkomponenter samt reparationer

N

Årligt eftersyn udføres på: betonbånd, hejselad, lifte og kraner

N

Speciale: Fremstilling af galvaniserede trapper, altaner, terrasser med mere

N

Alle former for smedeopgaver

På vores lastvognsværksted serviceres lastbiler fra hele Syddanmark samt naturligvis firmaets egne lastbiler.

Vores mange dygtige medarbejdere på værkstedet har alle specialiseret sig i at servicere og vedligeholde samt foretage de obligatoriske eftersyn af kraner, hejselad og lifte. Vi kan tilbyde alt under et tag, også klargøring af hele bilen forud for det årlige bilsyn.

Vi har mere end 25 års professionel erfaring indenfor reparation af gearkasser og bagtøjer, og vores lastvognsværksted råder over testudstyr, der passer på næsten alt.

​Mobilt lastvognsværksted

Vores medarbejdere står klar til at tage imod dig på vores lastvognsværksted. Har du dog ikke mulighed for selv at komme ind på værkstedet, har vi to servicebiler, der er klar til at blive sendt på landevejen og hjælpe på stedet. Vores servicebiler er udstyret med blandt andet kompressor, hydraulikpresser og svejser, således vi kan klare de mest gængse opgaver på stedet. Vi kører i hele området omkring Aabenraa, Haderslev og resten af Sønderjylland.

Har du brug for at få din lastbil ind på vores lastvognsværksted, så kontakt os allerede i dag for at finde en tid. Du kan sende os en e-mail på mail@kudsk-nissum.dk eller ringe til os på telefon 7​3 20 25 23.

Kudsk & Nissum foretager klargøring til periodisk syn efter gældende forskrifter på alle lastbiler, trailere, påhængsvogne og blokvogne. Vi samarbejder med LB Bilsyn hvilket gør det nemt for dig som kunde, da alting dermed kan udføres her i huset.

Renovering af gearkasser til absolut konkurrencedygtige priser.

Vi er lagerførende med alle hydraulikdele der bruges til reparation og vedligehold af alle typer lastbilsopbygninger og kraner.

Vi reparerer og servicerer et bredt udvalg af alle typer køretøjer herunder bl.a. kraner, blokvogne, sættevogne og specialkøretøjer.

Vi laver alt vedrørende syn. Bremser afprøves på bremseprøvestand.

Vi er lagerførende med mange reservedele. Derudover har vi flere daglige leveringer, hvilket sikrer dig som kunde en hurtig reparation.

Vi servicerer alle mærker og køretøjer, også entreprenør-maskiner.

Udbedring af skader. Denne opgave løser vi også i samarbejde med alle forsikringsselskaber.

Vi har flere servicebiler som at klar til at løse opgaver på landevejen hurtigt og effektivt. Servicebilerne indeholder bl.a. kompressor, svejseapparat og hydraulikpresser.

w

Vil du ringes op?

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring jeres behov, for kørsel med sand, grus eller sten.

Udfyld felterne med navn og nummer, så ringer vi dig op.