Kudsk & Nissum

74 54 12 92

mail@kudsk-nissum.dk

Virksomhedshistorik

Kudsk & Nissum´s gener kan trækkes helt tilbage til 1947, hvor Holger Kudsk startede firmaet Gram Færdigbeton, som han drev med succes helt frem til 2005.

I 2005 fusionerede ApS Gram Færdigbeton v/ Holger Kudsk så sammen med Brødrene Dahl´s Vognmandsforretning A/S, og blev til Kudsk & Dahl A/S. Fusionsvirksomheden blev få år senere opkøbt af beton-koncernen Unicon A/S og videreført under navnet Kudsk & Dahl A/S.

Selvstændige igen: Far, søn og tidligere medarbejder har købt vognmandsdel og værksted ud af stor betonkoncern. Kudsk & Nissum har kurs mod fremtiden.

Firmaet Kudsk & Nissum A/S, med Direktør Jørn Kudsk, driftsleder Morten Kudsk samt afdelingsleder John Nissum som ejere, har nemlig købt Kudsk & Dahl A/S´s vognmandsforretning samt lejet det dertil hørende kontor og lastbilværksted på Vojensvej 7.

​De 26 lastbiler har stadig den karakteristiske mørkegrønne farve, men firmanavnet på toppen af førerhuset og på dørene er blevet skiftet ud.

Men det kan godt være lidt svært at finde ud af det med navnene, erkender Jørn Kudsk. Trods det nye navn er alt næsten ved det gamle i vognmandsforretningen og på værkstedet, der ikke blot servicerer Kudsk & Nissums egne vogne, men også lastbiler fra et større opland. Medarbejderstaben er den samme, og De er glade. Vejen til cheferne er blevet kortere, og firmaets fremtid er sikret.

Der har blandt medarbejderne hersket stor usikkerhed om, hvad Unicon A/S ville med vognmandsdelen i de sidste 2 til 3 år, så det er godt for alle parter, at vi nu har taget skridtet og er blevet selvstændige, og så er det jo godt igen, at kunne bestemme selv, siger Jørn Kudsk.

Med overtagelsen af vognmandsforretningen og værkstedet, som er specialiseret i at servicere betonbiler, er ringen sluttet for Jørn Kudsk, ved at far Holger´s livsværk igen er på familiehænder. Yngste medlem af Kudsk familien uddyber: – Nu kan vi selv bestemme, fortæller Morten Kudsk, der sammen med sin far og John Nissum glæder sig til at få gang i hjulene og fremtiden for virksomhedens i alt 36 medarbejdere.

Fakta

Kudsk & Nissum kører primært sand, grus og sten. Derudover køres der med asfalt for en større asfaltkoncern og kartofler for AKS Kartoffelmelsfabrikken i Toftlund, samt beton med hejseladsbiler og trækker/trailer for Unicon A/S.

På værkstedet, hvor vi er 7 medarbejdere, serviceres firmaets egne lastbiler samt lastbiler fra et større opland.
Værkstedet har specialiseret sig i at servicere og vedligeholde samt foretage de obligatoriske eftersyn af betonbiler, specielt det årlige båndeftersyn og så kan vi på værkstedet ikke blot ordne betonudstyret, men samtidig også klargøre hele bilen til f.eks det årlige bilsyn.
Vi vurderer selv at vi formentlig har et af landets største service og eftersynsværksted når det gælder eftersyn af båndbiler.

Hele grusgravsdelen ejes fortsat af Kudsk & Dahl A/S som igen er ejet af Unicon A/S, og fortsætter under navnet Kudsk & Dahl A/S.​

w

Vil du ringes op?

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring jeres behov, for kørsel med sand, grus eller sten.

Udfyld felterne med navn og nummer, så ringer vi dig op.

 Jørn Kudsk

Jørn Kudsk

Indehaver

Direktør i Kudsk & Nissum

 John Nissum

John Nissum

Indehaver

Afdelingsleder i Vognmandsafdelingen

Morten Kudsk

Morten Kudsk

Indehaver

Driftsleder i Værkstedsafdelingen