Kudsk & Nissum

74 54 12 92

mail@kudsk-nissum.dk

Lastbil opbygning og opbygning af entreprenørbiler

​Hos Kudsk & Nissum A/S har vi specialiseret os inden for specialopbygninger på entreprenørkøretøjer herunder almindelige lastbiler, hejselastbiler, containerbiler med mere.

Med vores mangeårige erfaring og store ekspertise foretager vi en lastbil opbygning af højeste kvalitet og kan naturligvis bygge ud fra vores kunders behov og ønsker, hvis der er særlige forhold, der skal tages højde for.

Alle typer lastbil opbygning

Ikke alle lastbiler er bygget til lige præcis det formål, der måtte ønskes. Gennem årene har vi derfor lavet mange forskellige typer lastbil opbygning, uanset materiale og specifikke krav og ønsker.

Vi udfører blandt andet:​

N

Specialopbygning til vejudstyr

N

Opbygning til kantudlægning

N

Båndkasser til grusudlægninger

N

Hydrauliske opbygninger

N

Installering af kasser og bokse

N

Salg og montering af krog- og wirehejs

N

Salg af Fassi kraner

N

Og mange flere opbygninger

​Med vores store lastvognsværksted er der næsten ingen begrænsninger for, hvilken type lastbil opbygning vi kan lave. Mulighederne er mange, og vi hjælper naturligvis gennem hele vejen i processen, såfremt der også er behov for idéudvikling.

Altid kvalitetsløsninger

Vi har mange faste kunder i Haderslev, Aabenraa og resten af Sønderjylland, men vi hjælper gerne entreprenørfirmaer landet over med en lastbil opbygning til deres vogn. Vores erfarne og dygtige medarbejdere sikrer altid vores kunder en topkvalitet, der holder hele vejen igennem.​

Du er mere end velkommen til at kontakte os og få en snak om dine behov inden for en lastbil opbygning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning. Ring gerne til os på telefon 74 54 12 92 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

w

Vil du ringes op?

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring jeres behov, for kørsel med sand, grus eller sten.

Udfyld felterne med navn og nummer, så ringer vi dig op.