Kudsk & Nissum

74 54 12 92

mail@kudsk-nissum.dk

Professionel containerleje og containerkørsel i hele Sønderjylland

Hos Kudsk & Nissum A/S udfører vi – på baggrund af vores mere end 75 års erfaring – professionel containerleje og containerkørsel. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige containere, og vil derfor næsten med sikkerhed også have en container, der passer til dit behov.

Vi udfører desuden også alt inden for entreprenørkørsel og bortkørsel af jord.

Vores hold af chauffører består af yderst professionelle medarbejdere. De kan sikkert og effektivt udføre alle slags opgaver inden for transport af containere. De ved også hvor vigtigt, det er at yde god service og kvalitetsarbejde – og overholde tidsplan og aftaler.

Er du på jagt efter en kompetent samarbejdspartner i forhold til containerleje og containerkørsel? Så kontakt os allerede i dag.

Vi arbejder som vognmand i det meste af Sønderjylland. Du kan bl.a. læse mere her om vores arbejde som:

Vognmand i Aabenraa, Tønder og Toftlund
Vognmand i Vojens, Haderslev og Sønderjylland

Containerkørsel Sønderjylland, containerleje
w

Vil du ringes op?

Vi ringer dig gerne op, til en uforpligtende samtale omkring jeres behov, for kørsel med sand, grus eller sten.

Udfyld felterne med navn og nummer, så ringer vi dig op.

Leje af container til haveaffald, affald og byggeaffald i Sønderjylland

Kudsk & Nissum A/S tilbyder udlejning af containere til både privatkunder og erhvervskunder.

Uanset hvilken type affald du skal bruge en container til, er du kommet til det rette sted.

Hos os finder du den rigtige løsning til leje af en container. Der er et stort udvalg af muligheder. Lej f.eks. en åben eller lukket container og høj eller lav container, alt efter hvad dit behov er.

Der findes mange gode grunde til at skulle bruge en container:

  • Bortskaffelse af haveaffald
  • Bortskaffelse af byggeaffald
  • Eget jorddeponi til modtagelse af ren jord kategori 0 og 1
  • Med mere

Den bedste service ved containerkørsel med vores lastbil container

Hos Kudsk & Nissum A/S gør vi meget i containertransport til mange forskellige formål. Derfor er vi i stand til både at køre med en åben container og en lukket container. Det er helt op til dig, hvad du har brug for.

Når du har lejet en container hos os, kommer vi naturligvis og afleverer den. Vi afhenter den selvfølgelig også igen, når du er færdig med containeren.

Vores pålidelige hold af chauffører vil altid levere containerne nøjagtig det sted, der er aftalt med dig og ligeledes afhente containerne til den aftalte tid.

Hvad koster det at leje en container?

Det er altid rart at vide, hvad containerudlejningspriserne ligger på. Det kan du nemt få at vide, når du henvender dig til os enten pr. telefon eller mail. Når du henvender dig, kan vi få en snak om dine behov i forhold til en eller flere containere. Derefter giver vi dig en pris på, hvad det koster.

På den måde lejer du den bedste container til dit brug og behov. F.eks. kan det være en fordel med en lukket container i byområder.

Kontakt os uforpligtende for en snak om containerleje og containerkørsel i Sønderjylland

Har du brug for at leje en container eller containertransport? Så skal du være meget velkommen til at kontakte Kudsk & Nissum A/S på tlf. 74 54 12 92, så vi kan få en snak om din opgave.

Vi har kunder fra hele Sønderjylland herunder Sønderborg, Haderslev, Tønder, Ribe, Vojens, Vejen. Vi har også kunder i Fredericia, Kolding, Middelfart, Esbjerg, Vejle og Midtjylland.